ΔΙΕΘΝΗ

Μαμά άφησε τον μικρό γιο της με νεκρό άντρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα μετά από τρίο και χρήση ναρκωτικών

Μαμά άφησε τον μικρό γιο της με νεκρό άντρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα μετά από τρίο και χρήση ναρκωτικών

Μια μαμά από τη Φλόριντα συνελήφθη αφού άφησε τον 11χρονο γιο της σε ένα δωμάτιο με έναν νεκρό άνδρα για ώρες μετά από ένα τρίο που έκανε με χρήση ναρκωτικών σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η 32χρονη Amy Kemper, έκανε check in με τον γιο της στο Hammock Beach Golf Resort & Spa στο Palm Coast, όπου συναντήθηκε με δύο μεγαλύτερους άντρες το Σάββατο το βράδυ, σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Flager Rick Staly.

Η Kemper φέρεται να έκανε ναρκωτικά με τους άντρες και να έκανε σεξ και με τους δύο, ενώ ο γιος της ήταν επίσης στο δωμάτιο. Στη συνέχεια, είπε στην αστυνομία ότι έφυγε κρυφά με έναν από τους άνδρες ενώ άφησε τον άλλον άνδρα, έναν 60χρονο που, μαζί με το παιδί της. Το επόμενο πρωί, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας δεν ανταποκρινόταν και οι διασώστες τον βρήκαν νεκρό στο σημείο που τον είχαν αφήσει.

«Μια γυναίκα σκέφτηκε ότι ήταν εντάξει να φέρει το παιδί της σε ένα θέρετρο στη μέση της νύχτας για να μπορέσει να κάνει χρήση ναρκωτικών και τρίο». «Δυστυχώς, ο γιος της ήταν μόνος στο δωμάτιο με τον νεκρό για αρκετές ώρες μέχρι να επιστρέψει», μεταδίδει η New York Post.

Οι αξιωματούχοι βρήκαν διάφορα ναρκωτικά και σύνεργα ναρκωτικών μέσα στο δωμάτιο του θερέτρου, με την Κέμπερ να παραδέχεται στους αξιωματικούς ότι οι τρεις τους είχαν κάνει ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η αστυνομία δεν κατονόμασε δημοσίως τους δύο άνδρες με τους οποίους ήταν η 32χρονη μητέρα. Το παιδί της Kemper φέρεται να έμεινε με ένα πτώμα για ώρες στο Hammock Beach Golf Resort & Spa μέχρι που το 911 κλήθηκε το πρωί της Κυριακής. Η γυναίκα τελικά συνελήφθη και κατηγορήθηκε για παραμέληση παιδιού.

Το αγόρι τέθηκε υπό κράτηση από το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειών της Φλόριντα. Η γυναίκα κρατείται με εγγύηση 15.000 δολαρίων.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top