Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Ετοιμαστείτε για μπανάκι - Σκαρφαλώνει στους 36 την Παρασκευή ο υδράργυρος στο εσωτερικό

Καιρός: Ετοιμαστείτε για μπανάκι - Σκαρφαλώνει στους 36 την Παρασκευή ο υδράργυρος στο εσωτερικό

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού της ημέρας από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Δευτέρα δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απορρίφθηκε η παρουσία Δρ.Μαρνερίδη στη θανατική ανάκριση για Θ. Νικολάου - Τη Δευτέρα η κατάθεση Σταυριανού

Σοκαριστική καταγγελία: Κυκλοφορούν πειραγμένη γυμνή φωτογραφία 14χρονης σε σχολείο - «Καμία ανταπόκριση από την διεύθυνση»

Δεv «γλιτώνουν» απ’ το «φλας» ούτε Αστυνομικοί ούτε Στρατιωτικοί – Αυτές οι δύο κάμερες θα ελέγχουν μόνο το όριο ταχύτητας

Ελλάδα: Δείτε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό στα επεισόδια με τους χούλιγκαν - Δείτε φωτογραφία

Λεβέντης ο εργοδότης: Ο Χρίστος έβρισκε κλειστές πόρτες επειδή είναι κωφός - Μίλησε στο «Κάρμα» συγκίνησε και βρήκε δουλειά



ΠτΔ για εκποιήσεις: «Ολοκληρώνεται το νομοθετικό δίχτυ προστασίας των ευάλωτων και συνεπών δανειοληπτών»

ΠτΔ για εκποιήσεις: «Ολοκληρώνεται το νομοθετικό δίχτυ προστασίας των ευάλωτων και συνεπών δανειοληπτών»

Η σημερινή έγκριση από την Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, των νομοσχεδίων που συμπληρώνουν τη δέσμη μέτρων αντιμετώπισης των ΜΕΔ και προστασίας των ευάλωτων δανειοληπτών, σηματοδοτεί ένα σημαντικό σταθμό ως προς τη δημοσιονομική σταθερότητα και χρηματοπιστωτική προοπτική της χώρας μας, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top