Πάνος Μουζουράκης: «Ήμουν στον τοκετό, δεν θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια»

Πάνος Μουζουράκης: «Ήμουν στον τοκετό, δεν θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια»

Πατέρας έγινε για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου. Η Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο τραγουδιστής βρέθηκε κανονικά στο θέατρο Άλσος για τις ανάγκες της παράστασης «Τι φάση πάλι ρε» και σε δηλώσεις του στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» είπε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια».

«Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση» συνέχισε.

Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με το σωστό τρόπο. Μαγνητοσκόπησα τη γέννα… Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Οικογένεια, ανήκω… Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά, και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά…Έχουμε σκεφτεί το όνομα» είπε τέλος, ο Πάνος Μουζουράκης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE