Αυτά είναι τα αίτια της πυρκαγιάς στο Γέρι μετά από έρευνα της Πυροσβεστικής

Αυτά είναι τα αίτια της πυρκαγιάς στο Γέρι μετά από έρευνα της Πυροσβεστικής

Σε διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς στη βιομηχανική περιοχή Γερίου προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

«Διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε κατά τις εργασίες που γίνονταν στο χώρο διαλογής των ανακυκλώσιμων οχημάτων», δήλωσε ο Ανδρέας Κεττής, εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Φαίνεται ότι κατά τη διεξαγωγή εργασίας από λειτουργό της εταιρείας με ειδικό όχημα που ασχολείτο με την μετακίνηση των ανακυκλώσιμων υλικών να προκλήθηκαν σπινθηρισμοί που σε συνδυασμό με υγρές ή άλλες εύφλεκτες ύλες που υπήρχαν στα παλιά οχήματα να προκλήθηκε η πυρκαγιά», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.