Πειραιάς: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 68χρονος που σκότωσε τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ

Πειραιάς: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 68χρονος που σκότωσε τον 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Σάββατο, ο 68χρονος που πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα και σκότωσε τον 39χρονο στον Πειραιά.

Όπως διαπιστώθηκε, ο ηλικιωμένος πιστολέρο πυροβόλησε δύο φορές το θύμα με το δίκαννο που είχε στο σπίτι  του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το ένα χτύπημα ο 39χρονος, πατέρας τριών παιδιών, το δέχτηκε στα πλευρά του αριστερού του θώρακα και το άλλο στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.   

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά  πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, εκεί όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν το  δίκαννο μάρκας BAIKAL, το οποίο ο δράστης κατείχε παράνομα και με το οποίο πυροβόλησε τον 39χρονο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 68χρονος  φέρεται να είχε προβλήματα με πολίτες της περιοχής και να τσακωνόταν μαζί τους κατά διαστήματα.

ΠΗΓΗ: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.