Β. Παπαδόπουλος : «Δεν αποφασίστηκε αύξηση των μισθών μελών ΔΣ Ημικρατικών»

Β. Παπαδόπουλος : «Δεν αποφασίστηκε αύξηση των μισθών μελών ΔΣ Ημικρατικών»

Η κυβέρνηση διέψευσε σημερινό δημοσίευμα το οποίο αναφέρεται σε απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για αύξηση της αντιμισθίας των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Ημικρατικών Οργανισμών

Σε γραπτή δήλωση, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος τόνισε ότι το έγγραφο που παρουσιάζεται στο εν λόγω δημοσίευμα αποτελεί προσχέδιο πρότασης, η οποία ουδέποτε τέθηκε ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σημείωσε ότι αυτό το οποίο αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο ήταν η αύξηση της αντιμισθίας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Υδρογονανθράκων Κύπρου, επειδή, λόγω της μη επαρκούς στελέχωσής της, τα μέλη αφιερώνουν πάρα πολλές ώρες για την διεκπεραίωση των εργασιών της.

Ο κύριος Παπαδόπουλος αναφέρει ότι το Υπουργικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Υπουργό Οικονομικών να μελετήσει το θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Την απόφασή τους για κλιμάκωση των μέτρων σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο, ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις μετά την πανσυνδικαλιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΣΕΚ, στη Λευκωσία, σε σχέση με το θέμα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ATA). Οι συντεχνίες θα έχουν συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE