LIKE ONLINE

Απίστευτος τύπος στην Αυστραλία άλειψε όλη τη κουζίνα με σοκοπάστα: «Πάντα ήθελα ένα σπίτι από σοκολάτα» - Βίντεο

Απίστευτος τύπος στην Αυστραλία άλειψε όλη τη κουζίνα με σοκοπάστα: «Πάντα ήθελα ένα σπίτι από σοκολάτα» - Βίντεο

Σε μια μάλλον αντισυμβατική και αναιδή φάρσα, ένας Αυστραλός , γνωστός στο TikTok ως @kaihspeakup, αποφάσισε να μετατρέψει την κουζίνα των γονιών του σε αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως όνειρο ενός λάτρη της σοκοπάστας ή ένας εφιάλτης σοκολάτας εμπνευσμένος από τον Willy Wonka. Το viral βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 60 εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο.

Στη λεζάντα του βίντεο, ο Kaih Anderson έγραψε: «Πάντα ήθελα ένα σπίτι από σοκολάτα». Αυτός ο επαγγελματίας φαρσέρ έχει μια τάση για εκκεντρικές και συχνά ακριβές φάρσες, όπως να προσφέρει σε έναν φίλο του 1.000 $ για να σταματήσει το άτμισμα.

Το βίντεο ξεκινά με την προβολή της κουζίνας, η οποία λάμπει. Ξαφνικά αυτό το τοπίο καθαριότητας άλλαξε, όταν αποφάσισε να αλείψει όλη την κουζίνα με την αγαπημένη του σοκοπάστα. Αρχικά φαίνεται να παίρνει μια σπάτουλα και να αρχίζει να αλείφει το αγαπημένο έδεσμα στο πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια του βίντεο, η κουζίνα έχει αλλάξει δραματικά. Τα πάντα είναι καλυμμένα με σοκολάτα, ενώ ανχά φαίνονται και πόσα δοχεία χρειάστηκαν για να καλυφθεί όλη η κουζίνα με σοκολάτα.

Μια τέτοια φάρσα πραγματικά αποτελεί τον απόλυτο εφιάλτη ενός γονέα. Πόσα βίντεο από αταξίες παιδιών έχουν αφήσει σοκαρισμενους αρκετούς γονείς, με τις αντιδράσεις τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και να προσφέρουν στιγμές γέλιου σε εκατομμύρια ανθρώπους.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top