Κατερίνα Στικούδη: Έγκυος για δεύτερη φορά, το ανακοίνωσε μπροστά σε 80.000 θεατές - Δείτε βίντεο

Κατερίνα Στικούδη: Έγκυος για δεύτερη φορά, το ανακοίνωσε μπροστά σε 80.000 θεατές - Δείτε βίντεο

Γονείς για δεύτερη φορά θα γίνουν η Κατερίνα Στικούδη και ο dj Rico, κατά κόσμον Βαγγέλης Σερίφης.

Η εντυπωσιακή performer ανακοίνωσε επί σκηνής πως διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μπροστά στους 80 χιλιάδες θεατές στο Europride στη Μάλτα όταν και άνοιξε τη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα.

Μάλιστα, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, από τη στιγμή που ανακοίνωσε τα ευχάριστα μπροστά στο κοινό.

«Έχω έναν ακόμη λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο ευγενικός. Σε 5 μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης έχουν αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, τον 1,5 ετών Βύρωνα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.