ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Tι λέει η γειτόνισσα της Κύπριας μητέρας που άφησε μόνα τους τα 8 ανήλικα της - «Περιμένουν να δούμε νεκρά τα παιδιά;»

Ελλάδα: Tι λέει η γειτόνισσα της Κύπριας μητέρας που άφησε μόνα τους τα 8 ανήλικα της - «Περιμένουν να δούμε νεκρά τα παιδιά;»

Μια απίστευτη καταγγελία φέρνει στο φως σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου το neakriti.gr, μετά τη σύλληψη της 31χρονης μητέρας στο Ηράκλειο για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Η 31χρονη με καταγωγή από την Κύπρο, μητέρα 8 ανήλικων παιδιών ηλικίας 13, 10, 8, 4, 2, 1 και δύο διδύμων 3 μηνών, τα άφησε μόνα στο σπίτι και έφυγε, καθώς όπως ισχυρίστηκε η ίδια είχε μεταβεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πατέρας της.

Τα λεγόμενά της διαψεύδει πρώην γειτόνισσά της, η οποία μιλώντας στο neakriti.gr υποστηρίζει πως ο πατέρας της 31χρονης διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, ενώ παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί αρκετές φορές και στο παρελθόν.

Όπως μας αποκάλυψε, οι γονείς έχουν κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά τους, ενώ ο πατέρας έχει γενικότερα επιθετική συμπεριφορά, καθώς στο παρελθόν είχε επιτεθεί στον σύντροφο της ίδιας με μαχαίρι.

Η ίδια έχει γίνει μάρτυρας αρκετές φορές σε αντίστοιχα περιστατικά περιγράφοντας πως είχε δει τη 13χρονη κόρη τους με μώλωπες, όπως επίσης τους είχε ακούσει να μιλάνε άσχημα στα παιδιά.

«Τα εκθέτουν σε κίνδυνο και κανένας δεν κάνει κάτι για αυτό. Έχω καταθέσει ήδη δύο φορές μήνυση σε βάρος τους, έχει έρθει το Χαμόγελο του Παιδιού και κοινωνικοί λειτουργοί, όμως δεν γίνεται τίποτα! Τι περιμένουμε να δούμε τα παιδιά νεκρά για να παρέμβει κάποιος;», περιγράφει αγανακτισμένη. «Ο πατέρας τους ασκεί βία στα παιδιά, υπό την επήρεια αλκοόλ και η μητέρα τους δεν είναι η πρώτη φορά που αφήνει τα ανήλικα κλειδωμένα μόνα τους στο σπίτι και φεύγει. Αν πάθουν κάτι δεν θα μπορούν να βγουν έξω!», αναφέρει μιλώντας στο neakriti.gr.

Σοκ προκαλούν τα περιστατικά που περιγράφει η γειτόνισσα στο neakriti.gr για τις φορές που τα παιδιά έχουν οδηγηθεί στο νοσοκομείο από αμέλεια των γονιών τους . «Περίπου δύο χρόνια πριν ένα από τα παιδιά του ζευγαριού είχε εντοπίσει στα πράγματα του πατέρα του ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες κατάπιε με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο!», περιγράφει, ενώ όπως αναφέρει στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί και άλλο παιδί με εγκαύματα, όταν το άφησαν μόνο του στο αυτοκίνητο και κάηκε με το περιεχόμενο θερμός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν την 31χρονη μητέρα για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με απόφαση εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: Neakriti.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top