Ωχ! Ο πιο προικισμένος άνδρας στον κόσμο δεν κάνει σεξ - Γιατί όμως; (ΕΙΚΟΝΑ)

Ωχ! Ο πιο προικισμένος άνδρας στον κόσμο δεν κάνει σεξ - Γιατί όμως; (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο Ρομπέρτο Καμπρέρα υποστηρίζει πως είναι ο πιο προικισμένος άνδρας στον κόσμο.

Με 48 εκατοστά μήκος μάλλον έχει δίκιο. Όμως καμία γυναίκα, όπως λέει ο ίδιος δε δέχεται να κάνει σεξ μαζί του γιατί τρομάζουν από το μέγεθος του ανδρισμού του.

Το δράμα του που ξετυλίγει στην εφημερίδα Mirror αφορά και το εργασιακό ζήτημα. Ο Ρομπέρτο θέλει να αναγνωριστεί επισήμως ως έχω αναπηρία, αφού δυσκολεύεται να εργαστεί ακριβώς λόγω της ανατομικής του υπεροχής.

Ο 52χρονος κάνει επίσης και τα παράπονά του γιατί δεν έχει αναγνωριστεί επισήμως από το βιβλίο Γκίνες. Βέβαια οι γιατροί έχουν προσφερθεί να τον βοηθήσουν να αποκτήσει ένα φυσιολογικό μέγεθος έτσι ώστε να μην έχει όλα αυτά τα προβλήματα. Οι ίδιοι μάλιστα επιβεβαιώνουν ότι η ακτινογραφία που περιφέρει ο Καμπρέρα είναι αληθινή σημειώνοντας όμως ότι μόνο τα 15 εκατοστά είναι ανδρικό μόριο και όλο το υπόλοιπο είναι απλώς δέρμα.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE