Τραγωδία στη Λιβυή: Νεκροί τέσσερις Έλληνες της ανθρωπιστικής βοήθειας μετά από τροχαίο

Τραγωδία στη Λιβυή: Νεκροί τέσσερις Έλληνες της ανθρωπιστικής βοήθειας μετά από τροχαίο

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν νωρίτερα σήμερα μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Λιβύη.

Παρά τις αρχικές πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ πως μετά το τροχαίο υπήρξαν ορισμένοι ελαφρά τραυματίες, τελικώς διεθνή μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν δηλώσεις του Othman Abduljaleel, υπουργού Υγείας της Λιβύης ο οποίος έκανε λόγο για 4 νεκρούς Έλληνες.

Από ελληνικής πλευράς έως τις 22:30 δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί η εν λόγω είδηση, ούτε από το υπουργείο Εξωτερικών, το Εθνικής Άμυνας, ούτε από το ΓΕΕΘΑ, το οποίο νωρίτερα είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία γινόταν λόγος για τροχαίο ατύχημα στο οποίο υπήρχαν ελαφρά τραυματίες.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Έτοιμη η Κυπριακή Κυβέρνηση για άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων

ΥΠΕΞ: Έτοιμη η Κυπριακή Κυβέρνηση για άμεση επανέναρξη των διαπραγματεύσεων

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE