Έφτασε στην Κύπρο με... κρυμμένη μεθαμφεταμίνη στις αποσκευές του - Συνελήφθη 31χρονος

Έφτασε στην Κύπρο με... κρυμμένη μεθαμφεταμίνη στις αποσκευές του - Συνελήφθη 31χρονος

Στο πλαίσιο ενεργειών που γίνονται από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κυπριακή Δημοκρατία μέσω αεροδρομίων, συνελήφθη χθες βράδυ άντρας ηλικίας 31 ετών.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που έγινε από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων στις αποσκευές του 31χρονου, ο οποίος αφίχθηκε χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εντοπίστηκαν τρείς ξύλινοι δίσκοι στους οποίους υπήρχαν επιμελώς κρυμμένες εννέα νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά, ένα κιλό και 260 γραμμάρια άσπρης κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη.

Ο 31χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE