Ψάχνουν πώς βρέθηκε νεκρός στον κήπο ο 78χρονος - Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Ψάχνουν πώς βρέθηκε νεκρός στον κήπο ο 78χρονος - Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για την υπόθεση του ασθενή που εντοπίστηκε νεκρός σε εσωτερικό κήπο του ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου είπε πως δεν υπάρχει καμία υπόνοια για εγκληματική πράξη, ωστόσο η υπόθεση διερευνάται.

Την σκηνή, είπε, επισκέφτηκαν ιατροδικαστής καθώς και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών οι οποίοι παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια.

Όπως αναφέρθηκε από τον κ. Νικολάου, ο άντρας - ένας 78χρονος από το Ηνωμένο Βασίλειο - νοσηλεύονταν στο ΓΝ Πάφου με λοίμωξη αναπνευστικού.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ο 78χρονος, εντοπίστηκε στις 05:00 το πρωί της Κυριακής από φρουρό ασφαλείας αναίσθητος σε εσωτερικό κήπο του Νοσοκομείου και ακολούθως διαπιστώθηκε ο θάνατος του από επί καθήκοντι ιατρό.

Οι συνθήκες θανάτου του 78χρονου διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE