Κρις Ροκ: Έκανε ψυχοθεραπεία με τις κόρες του για να ξεπεράσει τον εξευτελισμό από το χαστούκι στα Όσκαρ

Κρις Ροκ: Έκανε ψυχοθεραπεία με τις κόρες του για να ξεπεράσει τον εξευτελισμό από το χαστούκι στα Όσκαρ

Σχεδόν 1,5 χρόνο μετά το περιβόητο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Όσκαρ, μια νέα πληροφορία για τον κωμικό ήρθε στην επιφάνεια.

 Μια από τις στενές φίλες του Ροκ, η Λέσλι Τζόουνς αποκάλυψε σε συνέντευξή της, ότι το χαστούκι «ήταν τόσο ταπεινωτικό για εκείνον που χρειάστηκε να κάνει ψυχοθεραπεία μαζί με τις κόρες του, για να το αντιμετωπίσει».
 
 
«Αυτό ήταν εξευτελιστικό. Τον επηρέασε πραγματικά. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι οι κόρες του, οι γονείς του, το είδαν αυτό. Χρειάστηκε να πάει σε ψυχοθεραπεία με τις κόρες του» είπε πιο συγκεκριμένα η Τζόουνς, για τον Ροκ και τις κόρες του Λόλα, 21 ετών, και Ζάχρα, 19 ετών.

Η Τζόουνς δεν ήταν στο Dolby Theatre όταν «έπεσε» το χαστούκι, εξαιτίας ενός αστείου του Ροκ για την αλωπεκία της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, αλλά αποκάλυψε ότι την έκανε, «τόσο έξαλλη που ήταν έτοιμη να πάει εκεί».

«Δεν ξέρεις ότι θα έμπαινα στο αυτοκίνητό μου και θα πήγαινα εκεί. Ήμουν τόσο γαμ.. τρελή σε πολλά επίπεδα» είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE