Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, ο στόχος των συναντήσεων είναι η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες που βρίσκονται στην ύπαιθρο και στις ορεινές περιοχές, καθώς και ο ευρύς συντονισμός για άμεση επίλυση των προβλημάτων τους.
Σημειώνεται ότι σε αυτό το πλαίσιο, το πρωί της Δευτέρας, ο Υπουργός συναντήθηκε στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πυργών με εκπροσώπους των κοινοτήτων της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, αλλά και με εκπροσώπους μεγάλου αριθμού κοινοτικών συμβουλίων της επαρχίας Λάρνακας. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγιού για συνάντηση με τις κοινότητες της επαρχίας της Λεμεσού.
Προστίθεται ότι τον Υπουργό στις συσκέψεις συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, οι οικείοι έπαρχοι, υπηρεσιακοί από το Υπουργείο Εσωτερικών και από άλλες αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες.
Αναφέρεται ότι ο Υπουργός Εσωτερικών θα συνεχίσει τις επαφές με τους εκπροσώπους των κοινοτικών συμβουλίων και την ερχόμενη εβδομάδα, κατά την οποία αναμένεται να επισκεφθεί την επαρχία Πάφου, ενώ επίσης θα συναντηθεί και με κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις