ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτες εικόνες στην υποδοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ιράν - Οπαδοί εισέβαλαν στο ξενοδοχείο

Απίστευτες εικόνες στην υποδοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ιράν - Οπαδοί εισέβαλαν στο ξενοδοχείο

Η Αλ Νασρ αντιμετωπίζει την Περσέπολις για το Ασιατικό Champions League και στην Τεχεράνη επικρατεί πανδαιμόνιο με την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο - Απίστευτες εικόνες στο αεροδρόμιο, τους δρόμους αλλά και... εισβολή στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή.

Κάποιες φορές πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς μία κατάσταση.

Αυτό που συμβαίνει εδώ και λίγες ώρες στην Τεχεράνη, από τη στιγμή δηλαδή που πάτησε το πόδι του στην πρωτεύουσα του Ιράν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν έχει προηγούμενο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή της Αλ Νασρ εν όψει του αυριανού αγώνα με την Περσέπολις για το Champions League της Ασίας και η παρουσία του στην Τεχεράνη προκάλεσε... παράκρουση.

Στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου τον περίμενε η πρώτη έκπληξη καθώς η διοίκηση της Περσέπολις του έκανε δώρο ένα χειροποπίητο χαλί.

 

Κι αφού ολοκληρώθηκε το επίσημο καλωσόρισμα η συνέχεια ήταν χαοτική καθώς έξω από το αεροδρόμιο βρέθηκαν εκατοντάδες οπαδοί που ήθελαν να τον δουν από κοντά

Μάλιστα πριν κάνει την εμφάνιση του, αρκετοί φρόντισαν να κάνουν... ζέσταμα μιμούμενοι το περίφημο «σιου», τον πανηγυρισμό του μετά τα γκολ.

Ωστόσο το εντυπωσιακό ήταν ότι ανάμεσα σ' αυτούς που περίμεναν καρτερικά ήταν πάρα πολλά μικρά παιδιά με φανέλες της Αλ Νασρ ή φωτογραφίες του Κριστιάνο στα χέρια τους.

Μετά κόπων και βασάνων το λεωφορείο έφτασε τελικά στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή, με τον Κριστιάνο να βγαίνει συνοδευόμενος από ισχυρή ασφάλεια αφού ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί εκεί φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του...

Κι η τρέλα τους για να δουν από κοντά τον Πορτογάλο οδήγησε αρκετούς στο να σκαρφαλώσουν σε έναν επικίνδυνο λόφο, πάνω στον οποίο έχει χτιστεί στο ξενοδοχείο!

Κι όσο περνούσε η ώρα τόσο μεγάλωνε και το πλήθος που μαζεύονταν στην είσοδο του ξενοδοχείου περιμένοντας κάποια στιγμή να εμφανιστεί ο CR7.

Μόνο που κάποιοι δεν άντεξαν και εισέβαλλαν στο λόμπι του ξενοδοχείου με τα κινητά ανά χείρας και σε ετοιμότητα για να μπορέσουν να τραβήξουν ένα πλάνο!

Όλη αυτή η υστερία όμως και ειδικά η εισβολή στο ξενοδοχείο, προκάλεσε έντονη ανησυχία για την ασφάλεια του ποδοσφαιριστή αλλά και της υπόλοιπης αποστολής με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι εν τέλει αποφασίστηκε να αναβληθεί η προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρονάλντο είχε προκαλέσει πανικό πολύ πριν την άφιξη του στην Τεχεράνη, όταν ο πρόεδρος της Περσέπολις ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με εταιρία κινητής τηλεφωνίας προκειμένου ο Πορτογάλος και οι συμπαίκτες να πάρουν μια ειδική κάρτα sim για να έχουν απεριορίστη (και κυρίως) ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο...

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top