Θάνατος 43χρονου: Εντοπίστηκε νεκρός στον καναπέ του ο τραγουδοποιός Γιώργος Κολιάς – Η νεκροτομή θα «ρίξει φως» στα αίτια

Θάνατος 43χρονου: Εντοπίστηκε νεκρός στον καναπέ του ο τραγουδοποιός Γιώργος Κολιάς – Η νεκροτομή θα «ρίξει φως» στα αίτια

Στον καναπέ του βρέθηκε νεκρός χθες Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, ο 43χρονος τραγουδοποιός Γιώργος Κολιάς.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, ο 43χρονος Γιώργος, βρέθηκε νεκρός σε υπόγειο οικίας στην περιοχή Αγίας Φύλας, στη Λεμεσό, ενώ από την αυτοψία που διενεργήθηκε στη σκηνή, δεν εντοπίστηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Όπως ανέφερε ο κ. Κυριάκου, «ο 43χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής και τον αναζητούσαν φίλοι του».

Επιπρόσθετα, αναμένεται σήμερα ή αύριο να διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 43χρονου, ούτως ώστε να διαφανούν τα αίτια του θανάτου του. Η νεκροτομή θα διενεργηθεί από τον Ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.