ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία με νεκρή 10χρονη influencer σε τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Κολομβία

Τραγωδία με νεκρή 10χρονη influencer σε τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Κολομβία

H μικρή Yerley Lozada, η οποία ενθουσίασε εκατομμύρια ανθρώπους με τα βίντεό της για την αγροτική ζωή, πέθανε μετά από τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα. Ο αδελφός της, Yomar, επιβεβαίωσε το θάνατό της σε δήλωσή του. Ήταν 10 ετών.

«Μας άφησε. Είναι κάτι που δεν μπορείς να πιστέψεις», δήλωσε ο συντετριμμένος αδελφός στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. «Μας συνόδευε μέχρι την τελευταία μέρα κάνοντας βίντεο. Δυστυχώς, ο Θεός αποφάσισε να την πάρει μακριά μας. Είναι πολύ δύσκολο για όλη την οικογένεια, καθώς και για εσάς, τους οπαδούς μας».

Η τραγωδία συνέβη στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ το θύμα, γνωστό ως Susa στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν σε μοτοσικλέτα με τη μητέρα και την αδελφή της μεταξύ Pitalito και San Agustín, κοντά στην Μπογκοτά, σύμφωνα με το Jam Press.

Όπως προκύπτει από την προκαταρκτική έρευνα, φέρεται να συγκρούστηκαν με λεωφορείο όταν τα φρένα του οχήματος δεν έπιασαν.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η μικρή πέθανε επί τόπου, ενώ η αδελφή της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Με αφορμή το δυστύχημα, οι αρχές έχουν αρχίσει να ερευνούν αν το λεωφορείο είχε σωστά φρένα και αν είχε κάνει τους απαιτούμενους μηχανολογικούς ελέγχους.

 

Πριν από το θάνατό της, η Susa και η οικογένειά της είχαν συγκεντρώσει πάνω από 170.000 ακόλουθους στο TikTok, το Facebook και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπου έκαναν αναρτήσεις με το όνομα «Yomar, Tecla y Susa» (από τον αδελφό, την αδελφή και την ίδια αντίστοιχα). Ανέβαζαν τακτικά χιουμοριστικά βίντεο που περιγράφουν λεπτομερώς τη ζωή τους στην ύπαιθρο.

Οι θαυμαστές τους δήλωσαν συντετριμμένοι για τον θάνατο του κοριτσιού.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top