Εξαγριωμένος πολίτης απειλούσε Υπαξιωματικό σε στρατόπεδο στη Λευκωσία - «Θα τον σκοτώσω…»

Εξαγριωμένος πολίτης απειλούσε Υπαξιωματικό σε στρατόπεδο στη Λευκωσία - «Θα τον σκοτώσω…»

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σήμερα (19/9) το πρωί έξω από στρατόπεδο στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εξαγριωμένος πολίτης βρέθηκε έξω από την κεντρική πύλη του στρατοπέδου και σε κατάσταση αμόκ φώναζε και απειλούσε Υπαξιωματικό που υπηρετεί στη Μονάδα.

Ο πολίτης φέρεται να φώναζε, μεταξύ άλλων, «θα τον σκοτώσω, εν λλίες οι ώρες του», ενώ δεν δίστασε να ανακόψει και την πορεία στρατιωτικού οχήματος που εξερχόταν εκείνη την ώρα από το στρατόπεδο.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που προκάλεσαν τον εκνευρισμό του πολίτη, ενώ για το συμβάν έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE