Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας - Την μετέφεραν από κρουαζιερόπλοιο στο Νοσοκομείο - Δείτε εικόνες

Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας - Την μετέφεραν από κρουαζιερόπλοιο στο Νοσοκομείο - Δείτε εικόνες

Το ΚΣΕΔ ανακοινώνει ότι, στις 19 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 15:55, ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ με σκοπό την αεροδιακομιδή ασθενούς 62 ετών, η οποία επέβαινε στο υπό σημαία Μάλτας επιβατικό πλοίο "Evrima" και ενώ αυτό έπλεε 110ΝΜ δυτικά Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας (FIR Λευκωσίας).

Για την εκτέλεση της αποστολής κινητοποιήθηκε ελικόπτερο της 460ΜΕΔ της Διοίκησης Αεροπορίας του ΓΕΕΦ, με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Η ασθενής παραδόθηκε με ασφάλεια στις 19:00 στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου.

Δείτε εικόνες από την διάσωση:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE