Ιδού οι υπερωρίες της Δόξας Κωμοδρόμου - Πληρώθηκε για κηδείες, μνημόσυνα, εκδηλώσεις και ομιλίες

Ιδού οι υπερωρίες της Δόξας Κωμοδρόμου - Πληρώθηκε για κηδείες, μνημόσυνα, εκδηλώσεις και ομιλίες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες με τα έντυπα υπερωριών που συμπλήρωσε η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Δόξα Κωμοδρόμου, για τις οποίες το Προεδρικό είχε αποστείλει αίτημα στη Βουλή για αποδέσμευση κονδυλιού, ένα αίτημα, ωστόσο, που αποσύρθηκε μετά από τις έντονες αντιδράσεις που πυροδότησε αυτή η κίνηση.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το ThemaOnline, η κ. Κωμοδρόμου αιτήθηκε υπερωρίες για να παραστεί, μεταξύ άλλων, σε κηδείες, μνημόσυνα, εκδηλώσεις, καθώς και για συγγραφή ομιλιών του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Δείτε τα έντυπα:


Σωρεία αντιδράσεων

Αξίζει να σημειωθεί πως, το όλο θέμα πυροδότησε σωρεία αντιδράσεων, με την Κυβέρνηση να δέχεται σφοδρά «πυρά» και τελικά να αναγκάζεται να κάνει πίσω και να αποσύρει το αίτημα για αποδέσμευση κονδυλιού για καταβολή υπερωριών στην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο.

Μάλιστα, για το όλο θέμα παρέμβαση έκανε χθες (19/9) και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Τάσος Χριστοφίδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «το Πανεπιστήμιο Κύπρου ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες της νομοθεσίας, έπραξε ότι έπραξε», σημειώνοντας ότι από τη στιγμή που αποσύρθηκε το αίτημα για αποδέσμευση του κονδυλίου, από δω και πλέον δεν πρόκειται να καταβληθεί οποιαδήποτε υπερωριακή αμοιβή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.