Οδυσσέας για Δόξα Κωμοδρόμου: «Άλλα είχαμε συμφωνήσει με τον Πρόεδρο» - Γιατί σταμάτησε ο έλεγχος για τις υπερωρίες

Οδυσσέας για Δόξα Κωμοδρόμου: «Άλλα είχαμε συμφωνήσει με τον Πρόεδρο» - Γιατί σταμάτησε ο έλεγχος για τις υπερωρίες

Στο θέμα που προέκυψε με τις καταβολή υπερωριών στην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο, Δόξα Κωμοδρόμου, το οποίο ανέδειξε η Υπηρεσία του, επανέρχεται ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Σε ανάρτησή του στο «Χ» ξεκαθαρίζει το τι ακριβώς συμφωνήθηκε κατά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον περασμένο Μάιο, αναφορικά με τα καθήκοντα και το καθεστώς εργασίας της κ. Κωμοδρόμου.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, «και εντός της αίθουσας και εκτός (στις δημόσιες δηλώσεις μου) ήμουν σαφής για τη θέση μας, η οποία είχε γίνει δεκτή από την Προεδρία, ότι δηλαδή οι απολαβές της κας Κωμοδρόμου θα ήταν όσο ακριβώς προβλέπει η Κλίμακα της (Α8) στο ΠΚ. Κανένα επίδομα πέραν του μισθού, αφού ακριβώς αυτή ήταν και η θέση μας για τον Α. Ιωσήφ».

Στην ανάρτησή του ο Γενικός Ελεγκτής αναφέρεται και στο θέμα που είχε προκύψει επί προηγούμενης Κυβέρνησης, όταν ο δημοσιογράφος του ΡΙΚ, Ανδρέας Ιωσήφ, είχε διοριστεί Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.