Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μέσα σε σχολείο στο Ρέθυμνο - «Φώναζαν σκότωσέ τον» - Βίντεο

Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μέσα σε σχολείο στο Ρέθυμνο - «Φώναζαν σκότωσέ τον» - Βίντεο

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που έρχεται από το Ρέθυμνο, μέσα από το οποίο καταγράφεται ο άγριος ξυλοδαρμός ενός μαθητή 13 ετών μέσα στο σχολείο.

Το βίντεο από τον ξυλοδαρμό πραγματικά προκαλεί πραγματικό σοκ. Ο 13χρονος στο Ρέθυμνο δέχεται συνεχή χτυπήματα στο κεφάλι από ένα άλλο παιδί όπως φαίνονται στα πλάνα του ΣΚΑΪ. Τον χτυπάει και με τα χέρια και με τα πόδια.

Η θεία του παιδιού ανέφερε ότι ο ξυλοδαρμός σημειώθηκε «μέσα στο σχολείο, όχι σε ώρα που έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα. Δεν υπάρχει επιτηρητής καθηγητής».

«Δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός, είναι και το άγριο μίσος. Ένας ακούγεται να λέει “σκότωσε τον”» λέγοντας ότι υπάρχει και άλλο βίντεο με δεύτερο ξυλοδαρμό.

Το βίντεο όπως αναφέρει η θεία του διέρρευσε από τον προπονητή ποδοσφαίρου του 13χρονου και μάλιστα το έδωσε και στη μητέρα του.

«Μίλησα με τον γυμνασιάρχη και από τα λεγόμενά του το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν. Του είπα “ευτυχώς υπάρχει το βίντεο” και αυτός μου απάντησε “ευτυχώς για εσάς και όχι για εμάς», ανέφερε η θεία του παιδιού.

 Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE