Τον τσάκωσαν με αδασμοαφορολόγητα τσιγάρα και καπνό στο όχημα του - Συνελήφθη 56χρονος

Τον τσάκωσαν με αδασμοαφορολόγητα τσιγάρα και καπνό στο όχημα του - Συνελήφθη 56χρονος

Μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, διενήργησαν χθες μεταξύ των ωρών 8μ.μ.-10.30μ.μ., επιχείρηση για πάταξη του φαινομένου της παράνομης κατοχής, διακίνησης και εμπορίας αδασμοαφορολόγητων καπνικών προϊόντων και της δόλιας αποφυγής καταβολής φόρων κατανάλωσης και Φ.Π.Α.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν σε όχημα 56χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας, 19 κούτες τσιγάρα, 14 κούτες θερμαινόμενα τσιγάρα και δύο κούτες με καπνό.

Ο 56χρονος μαζί με το όχημα του μεταφέρθηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου κλήθηκαν λειτουργοί του Αρχιτελωνείου, οι οποίοι τον συνέλαβαν και κατάσχεσαν τα ανευρεθέντα.

Η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή του χρηματικού ποσού των 2.500 ευρώ από τον 56χρονο, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE