Πρόβατα στη Μαγνησία «εισέβαλαν» σε θερμοκήπιο και έφαγαν 100 κιλά χασίς – Ο βοσκός τα είδε να συμπεριφέρονται παράξενα

Πρόβατα στη Μαγνησία «εισέβαλαν» σε θερμοκήπιο και έφαγαν 100 κιλά χασίς – Ο βοσκός τα είδε να συμπεριφέρονται παράξενα

Ενας βοσκός παραξενεύτηκε με τη συμπεριφορά που είχαν τα πρόβατα του λίγη ώρα αφού τα είχε βγάλει για βοσκή σε περιοχή της Μαγνησίας.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, αμέσως μετά τη θεομηνία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, κι ενώ οι χορτολιβαδικές εκτάσεις έχουν υποστεί καταστροφές, ένα κοπάδι με πρόβατα «εισέβαλε» σε θερμοκήπιο έξω από τον Αλμυρό Βόλου, το οποίο καλλιεργεί… φαρμακευτική κάνναβη και έφαγε μία μεγάλη ποσότητα από το οπιούχο φυτό, που ξεπερνά τα 100 κιλά!

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης, όταν διαπίστωσε ότι η παραγωγή του, έχει υποστεί μεγάλη ζημιά τόσο από το έντονο καιρικό φαινόμενο που πλημμύρισε τις εκτάσεις στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια την αποτελείωσαν τα ζώα που βρήκαν φαγητό για να τραφούν!

«Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Έχουμε τον καύσωνα, χάνουμε μεγάλο μέρος της παραγωγής. Έχουμε τις πλημμύρες, χάνουμε το υπόλοιπο. Και το καλύτερο; Μετά από όλα αυτά, μπαίνει στην εγκατάσταση ένα κοπάδι πρόβατα, το οποίο δεν ξέρω πως γυρνάει, και ξεκίνησε να τρώει ό,τι είχε απομείνει. Δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά» λέει ο ιδιοκτήτης της αδειοδοτημένης μονάδας καλλιέργειας κάνναβης.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE