Σοκαριστικό: Νεαρός αυτοκτόνησε πάνω από τον τάφο του παππού του στα Χανιά

Σοκαριστικό: Νεαρός αυτοκτόνησε πάνω από τον τάφο του παππού του στα Χανιά

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός τη νύχτα του Σαββάτου, τηλεφώνησε σε γονείς και φίλους του και τους ενημέρωσε

Τραγωδία στον Πλάτανο Χανίων όπου ένας 23χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο νεαρός τη νύχτα του Σαββάτου, τηλεφώνησε σε γονείς και φίλους του και τους ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει στο απονενοημένο.

Από εκείνη την ώρα και έπειτα ξεκίνησαν εναγώνιες προσπάθειες για να εντοπιστεί ο νεαρός. Ένας φίλος του 23χρονου, στις 5 περίπου τα ξημερώματα, τον βρήκε νεκρό, πάνω από το μνήμα, στο νεκροταφείο όπου είχε ταφεί ο παππούς του.

Η σορός του 23χρονου διεκομίσθη στο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που οδήγησαν το παλικάρι να βάλει τέλος στη ζωή του με τέτοιο τραγικό τρόπο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE