ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντά σε Σαββίδη η Ελεγκτική: «Απροκάλυπτη επίθεση - Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Γενικός Εισαγγελέας»

Απαντά σε Σαββίδη η Ελεγκτική: «Απροκάλυπτη επίθεση - Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Γενικός Εισαγγελέας»

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας, αναφορικά με τις παρατηρήσεις και ενστάσεις του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, για το νέο κτίριο της Γενικής Εισαγγελίας.

Απαντώντας στην χθεσινή (20/9) ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, η Ελεγκτική Υπηρεσία αφού εκφράζει έκπληξη, υποδεικνύει ότι ο κ. Σαββίδης είναι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Ελεγκτικής:

Στις 18.9.2023, ασκώντας τις συνταγματικές μας εξουσίες, διαβιβάσαμε στο Τμήμα Δημοσίων Έργων επιστολή με παρατηρήσεις μας ως προς το υπό προσφοροδότηση νέο κτήριο της Νομικής Υπηρεσίας. Για τους λόγους που εκτενώς εξηγούμε, εισηγούμαστε την ακύρωση του διαγωνισμού και αναμένουμε την Κυβέρνηση να ενεργήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Χθες, σε μία ακόμη απροκάλυπτη επίθεσή του, ο Γενικός Εισαγγελέας κατηγόρησε με βεβαιότητα τον Γενικό Ελεγκτή ότι αυτός έδωσε την επιστολή στη δημοσιότητα, και μάλιστα ότι το έκανε για να πλήξει τον Γενικό Εισαγγελέα, τον οποίο, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωσή του, ο Γενικός Ελεγκτής έχει θέσει στο στόχαστρό του.

Σημειώνουμε κατ’ αρχάς ότι η επιστολή δεν είναι καν διαβαθμισμένη και θα μπορούσαμε να τη δώσουμε στη δημοσιότητα. Ωστόσο, δεν κρίναμε ότι υπήρχε τέτοιος λόγος. Συνεπώς η επιστολή εστάλη μόνο στους παραλήπτες που είναι σημειωμένοι σε αυτήν και σε κανένα άλλο. Ως εκ τούτου, εκφράζουμε την έκπληξή μας για τη βεβαιότητα του Γενικού Εισαγγελέα ότι είναι ο Γενικός Ελεγκτής που έδωσε την επιστολή στη δημοσιότητα. Αυτό το γεγονός τον αφήνει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αύξηση στην απασχόληση Κυβέρνησης: Πού αποδίδεται; - Η αλλαγή και η σύγκριση με προηγούμενο μήνα

Λίστες αναμονής: «Δούλεψε» ο διαχωρισμός παραπεμπτικών; - Ο απολογισμός του πρώτου μήνα και οι «προτιμήσεις» των ασθενών

Ληστές επιτέθηκαν σε γυναίκα μέρα μεσημέρι στη Λεμεσό – Επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και έκλεψαν τσάντα με μεγάλο χρηματικό ποσό

Συγκλονιστική μαρτυρία μάνας θύματος στα Τέμπη - «Το παιδί μου κάηκε ζωντανό στους 1400 βαθμούς»

Βουλή: Αποφάσισε την επέκταση της μείωσης στο φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα - Μέχρι πότεΠτΔ για «Φωτοβολταϊκά για Όλους»: «Αυξημένο ενδιαφέρον 1220 αιτήσεις έχουν υποβληθεί μέχρι τις 6 το απόγευμα»

ΠτΔ για «Φωτοβολταϊκά για Όλους»: «Αυξημένο ενδιαφέρον 1220 αιτήσεις έχουν υποβληθεί μέχρι τις 6 το απόγευμα»

Με μια ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης αποκάλυψε το αυξημένο ενδιαφέρον πολιτών της Κύπρου για το Σχέδιο «Φωτοβολταϊκά για Όλους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top