Πιστόλι και σφαίρες εντοπίστηκαν σε τάφο στη Λεμεσό – Σήκωσαν την πλάκα και…τα άφησαν εκεί

Πιστόλι και σφαίρες εντοπίστηκαν σε τάφο στη Λεμεσό – Σήκωσαν την πλάκα και…τα άφησαν εκεί

Πιστόλι και σφαίρες εντοπίστηκαν σε τάφο στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, αριθμός σφαιρών και πιστόλι εντοπίστηκαν σε κοιμητήριο στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα κάτω από την πλάκα συγκεκριμένου τάφου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διερευνούν το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα διενεργηθούν εξετάσεις ώστε να φανεί σε ποιον ανήκει το όπλο καθώς και αν είναι χρησιμοποιημένο ή όχι.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE