Πιστόλι και σφαίρες εντοπίστηκαν σε τάφο στη Λεμεσό – Σήκωσαν την πλάκα και…τα άφησαν εκεί

Πιστόλι και σφαίρες εντοπίστηκαν σε τάφο στη Λεμεσό – Σήκωσαν την πλάκα και…τα άφησαν εκεί

Πιστόλι και σφαίρες εντοπίστηκαν σε τάφο στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, αριθμός σφαιρών και πιστόλι εντοπίστηκαν σε κοιμητήριο στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα κάτω από την πλάκα συγκεκριμένου τάφου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διερευνούν το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα διενεργηθούν εξετάσεις ώστε να φανεί σε ποιον ανήκει το όπλο καθώς και αν είναι χρησιμοποιημένο ή όχι.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE