Ελλάδα: Χειροπέδες σε 64χρονο για απόπειρα βιασμού και ξυλοδαρμό στη σύντροφό του

Ελλάδα: Χειροπέδες σε 64χρονο για απόπειρα βιασμού και ξυλοδαρμό στη σύντροφό του

Ένας 65χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Ζακύνθου κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση, σε βάρος της 64χρονης συντρόφου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 64χρονη γυναίκα, επίσης από την Αλβανία, το απόγευμα της Τρίτης στα Γερακαρία, κατήγγειλε ότι ο 65χρονος της επιτέθηκε και την χτύπησε.

Μετά την καταγγελία ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη, αρχικά μόνο για τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης, της απειλής και της εξύβρισης.

Η 64χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Την επομένη το πρωί, η 64χρονη κατήγγειλε και την απόπειρα βιασμού η οποία και προστέθηκε στις κατηγορίες εναντίον του 65χρονου.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE