Ο ληστής της χρονιάς στη Λάρνακα! Διαβάστε τι «κουφό» έκανε νεαρός με κράνος στο κεφάλι

Ο ληστής της χρονιάς στη Λάρνακα! Διαβάστε τι «κουφό» έκανε νεαρός με κράνος στο κεφάλι

Είναι από τις περιπτώσεις που αναρωτιέσαι αν τελικά στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε! Μάλλον το δεύτερο θα ισχύει στην περίπτωση ληστή στη Λάρνακα που μπούκαρε σε αλυσίδα φούρνων τα ξημερώματα

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα όταν ο «απρόσκλητος επισκέπτης» εισέβαλε σε γνωστό αρτοποιείο της Λάρνακας και χωρίς να ζητήσει χρήματα ή να ενοχλήσει με την παρουσία του (ήταν και ευγενικός φαίνεται) άρπαξε το κουτί με τις εισφορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς μπροστά από το ταμείο και έγινε καπνός.

Ο «κλέφτης της χρονιάς» που φορούσε κράνος στο κεφάλι απομακρύνθηκε από την περιοχή πεζός, αλλά όπως πιστεύεται δεν θα είναι και τόσο ευχαριστημένος με τη λεία του αφού στο κουτί που άρπαξε, εκτός από μερικά νομίσματα του ευρώ, τα υπόλοιπα ήταν κέρματα των 2, 5 και 10 σεντ!

Σε καλή μεριά να του ευχηθούμε εμείς τώρα; Όπως και να έχει η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE