Βρετανός τουρίστας πέθανε στην προσπάθεια του να ανέβει την «σκάλα του παραδείσου»: Έπεσε από 90 μέτρα

Βρετανός τουρίστας πέθανε στην προσπάθεια του να ανέβει την «σκάλα του παραδείσου»: Έπεσε από 90 μέτρα

Ένας 42χρονος άνδρας από την Βρετανία έχασε την ζωή του στην Αυστρία, όταν έπεσε από ύψος 90 μέτρων. Ο άτυχος άνδρας γλίστρησε στην προσπάθεια του να ανέβει το δημοφιλές μέρος στο οποίο συρρέουν χιλιάδες κάθε χρόνο για μια φωτογραφία στο Instagram.

Το θύμα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δημοσιευτεί, ήταν μόνο του στη περιβόητη σκάλα, όταν αντιμετώπισε προβλήματα και έπεσε κατακόρυφα.

Δείτε βίντεο 

Η σκάλα προωθείται ως «το νέο κορυφαίο αξιοθέατο στο Zwieselalm για τους λάτρεις της αναρρίχησης», από τον τουριστικό ιστότοπο της περιοχής Dachstein, ο οποίος σημειώνει ότι η ανάβαση γίνεται σε τέσσερα στάδια με τη σκάλα να χαρακτηρίζεται «ως το απόλυτο χτύπημα αδρεναλίνης».

Η ανάβαση αναφέρεται ως via ferrata ή «σιδερένιο μονοπάτι», μια ανάβαση που χρησιμοποιεί χαλύβδινα καλώδια, σκαλοπάτια, μανταλάκια και σκάλες στις οποίες συνδέονται οι ορειβάτες μέσω λουριών για την ασφάλειά τους.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή» Στην Κύπρο Μακρόν και Μητσοτάκης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE