Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στην φυλακή ο 58χρονος που που τραυμάτισε τον σκύλο γείτονά του στην Πάφο - Άκουσε την ποινή του

Στην φυλακή ο 58χρονος που  που τραυμάτισε τον σκύλο γείτονά του στην Πάφο - Άκουσε την ποινή του

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επέβαλε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 58χρονο, ο οποίος στις 19 Ιουνίου είχε τραυματίσει με κυνηγετικό όπλο τον σκύλο του γείτονά του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, τα αδικήματα στα οποία κρίθηκε ένοχος ο 58χρονος είναι αυτά της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή και βλάβης σε ζώο.

Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως στον 58χρονο, που είχε κριθεί ένοχος σε προηγούμενη δικάσιμο, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, στις 19 Ιουνίου ο 40χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος διαμένει στην Τρεμιθούσα, ενώ βρισκόταν στην κατοικία του, άκουσε πυροβολισμό και ακολούθως τον σκύλο του να κλαίει.

Όπως είχε καταγγείλει στην αστυνομία, είδε τον σκύλο του στην αυλή της κατοικίας του με τραύματα στο δεξί μπροστινό του πόδι και τον 58χρονο γείτονά του να βρίσκεται στην θέση του οδηγού του αυτοκινήτου του, κρατώντας κυνηγετικό όπλο και να αναχωρεί με το όχημα του.

Ο παραπονούμενος μετέφερε τον σκύλο του σε κτηνιατρική κλινική, όπου είχε διαπιστωθεί ότι το ζώο φέρει τραύματα στο δεξιό μπροστινό πόδι από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου και ακολούθως περιθάλπτηκε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΕΛΚ για ξέπλυμα χρήματος: Ο κυρίαρχος παράγοντας κι ο απαραίτητος συντονισμός - Τι πρέπει να γίνει για να σωθεί η εικόνα της χώρας

Πόλος έλξης η Κύπρος για τους Τουρίστες: Αυξήθηκαν τα έσοδα – Ποιες οι μεγαλύτερες αγορές και πόσα ξόδεψαν

Θύελλα για το βίντεο με ημίγυμνους αιχμαλώτους - Οι Παλαιστίνιοι λένε ότι είναι πολίτες και όχι τρομοκράτες της Χαμάς

Σήμερα η τελευταία Ολομέλεια 2023 - Oμιλία ΥΠΟΙΚ και νομοθετικό έργο

Επεισόδια στην Ελλάδα: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 31χρονος τραυματίας αστυνομικός από ναυτική φωτοβολίδα - Έπαθε ανακοπή για 10 λεπτά



Σκληρό «μπρα-ντε-φερ» Χριστοδουλίδη-Οδυσσέα - Οι αιχμές και οι καταγγελίες

Σκληρό «μπρα-ντε-φερ» Χριστοδουλίδη-Οδυσσέα - Οι αιχμές και οι καταγγελίες

Η έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας αναφορικά με επιδόματα και ωφελήματα του Νίκου Χριστοδουλίδη την χρονική περίοδο 2014-2018 προκάλεσε την πικρία και τη στεναχώρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως ο ίδιος δήλωσε. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε πως θα αποταθεί στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top