Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού 16χρονου σε σχολείο των Χανίων

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού 16χρονου σε σχολείο των Χανίων

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν τα περιστατικά ξυλοδαρμού σε σχολεία των Χανίων.

Την περασμένη Τετάρτη 16χρονος μαθητής που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου τραυματίστηκε από ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό που πέταξε συμμαθητής του, ο οποίος βρισκόταν σε καφέ απέναντι από το σχολείο. Προκλήθηκε αναστάτωση με το περιστατικό να μη σταματά εκεί, καθώς ο μαθητής από την καφετέρια βρέθηκε εντός του σχολικού προαυλίου, μαζί με την παρέα του, περίπου έξι άτομα και ένας από αυτούς επιτέθηκε με γροθιές στον 16χρονο.

Επενέβη άμεσα εκπαιδευτικός και ο καυγάς έληξε. Η μητέρα κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία, ενώ έστειλε αναφορά για το περιστατικό σε όλα τα σχολεία του νομού Χανίων.

Ο 16χρονος φέρει δύο κατάγματα στη γνάθο και θα μεταβεί στο Ηράκλειο για να συμβουλευτεί γναθοχειρουργό, καθώς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Χανίων δεν υπάρχει διαθέσιμο γναθοχειρουργικό τμήμα .

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν

Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.