Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού 16χρονου σε σχολείο των Χανίων

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού 16χρονου σε σχολείο των Χανίων

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν τα περιστατικά ξυλοδαρμού σε σχολεία των Χανίων.

Την περασμένη Τετάρτη 16χρονος μαθητής που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου τραυματίστηκε από ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό που πέταξε συμμαθητής του, ο οποίος βρισκόταν σε καφέ απέναντι από το σχολείο. Προκλήθηκε αναστάτωση με το περιστατικό να μη σταματά εκεί, καθώς ο μαθητής από την καφετέρια βρέθηκε εντός του σχολικού προαυλίου, μαζί με την παρέα του, περίπου έξι άτομα και ένας από αυτούς επιτέθηκε με γροθιές στον 16χρονο.

Επενέβη άμεσα εκπαιδευτικός και ο καυγάς έληξε. Η μητέρα κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία, ενώ έστειλε αναφορά για το περιστατικό σε όλα τα σχολεία του νομού Χανίων.

Ο 16χρονος φέρει δύο κατάγματα στη γνάθο και θα μεταβεί στο Ηράκλειο για να συμβουλευτεί γναθοχειρουργό, καθώς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Χανίων δεν υπάρχει διαθέσιμο γναθοχειρουργικό τμήμα .

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE