Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού 16χρονου σε σχολείο των Χανίων

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού 16χρονου σε σχολείο των Χανίων

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν τα περιστατικά ξυλοδαρμού σε σχολεία των Χανίων.

Την περασμένη Τετάρτη 16χρονος μαθητής που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου τραυματίστηκε από ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό που πέταξε συμμαθητής του, ο οποίος βρισκόταν σε καφέ απέναντι από το σχολείο. Προκλήθηκε αναστάτωση με το περιστατικό να μη σταματά εκεί, καθώς ο μαθητής από την καφετέρια βρέθηκε εντός του σχολικού προαυλίου, μαζί με την παρέα του, περίπου έξι άτομα και ένας από αυτούς επιτέθηκε με γροθιές στον 16χρονο.

Επενέβη άμεσα εκπαιδευτικός και ο καυγάς έληξε. Η μητέρα κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία, ενώ έστειλε αναφορά για το περιστατικό σε όλα τα σχολεία του νομού Χανίων.

Ο 16χρονος φέρει δύο κατάγματα στη γνάθο και θα μεταβεί στο Ηράκλειο για να συμβουλευτεί γναθοχειρουργό, καθώς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Χανίων δεν υπάρχει διαθέσιμο γναθοχειρουργικό τμήμα .

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE