Κλειστό τη Δευτέρα το Κέντρο Υγείας Ακακίου - Ο λόγος - Πού θα μπορούν να εξυπηρετηθούν ασθενείς

Κλειστό τη Δευτέρα το Κέντρο Υγείας Ακακίου - Ο λόγος - Πού θα μπορούν να εξυπηρετηθούν ασθενείς

Τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Ακακίου θα διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μεταξύ των ωρών 07:30 το πρωί μέχρι τις 15:30 το μεσημέρι και λόγω της διακοπής το Κέντρο Υγείας δεν θα είναι δυνατόν να λειτουργήσει κατά τη συγκεκριμένη ημέρα.

Σε ανακοίνωσή του για το θέμα ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) αναφέρει ότι σε περίπτωση επειγόντων περιστατικών, οι πολίτες δύνανται να εξυπηρετηθούν στο Κέντρο Υγείας Λακατάμιας (τηλ. 22443354)

Παρακαλεί επίσης το κοινό να επικοινωνήσει με το Κέντρο Υγείας στο τηλέφωνο 22821080 για επαναπρογραμματισμό των ραντεβού του σε διαφορετική ημερομηνία.

Αναφέρει ότι είναι, στη διάθεση των πολιτών για διευθέτηση ραντεβού και η ιστοσελίδα του Οργανισμού στον σύνδεσμο https://shso.org.cy/health-centre/kentro-ygeias-akakiou/.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE