Θανατηφόρο το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Νεκρός 50χρονος Αστυνομικός - Παρασύρθηκε από όχημα

Θανατηφόρο το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Νεκρός 50χρονος Αστυνομικός - Παρασύρθηκε από όχημα

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/9) στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το τροχαίο, με θύμα Αστυνομικό 50 ετών, συνέβη κατά την προσπάθεια απομάκρυνσης προσώπου που κινείτο πεζό στον αυτοκινητόδρομο.

Ειδικότερα, μετά από πληροφορία για πρόσωπο το οποίο κινείτο πεζό στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Ναπας-Ριζοελιας, μετέβησαν στο σημείο μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών. 

Όταν το πρόσωπο εντοπίστηκε, ο 50χρονπς Αστυνομικός κατέβηκε από το περιπολικό και στην προσπάθειά του να το απομακρύνει εκτός δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από όχημα.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε κρίσιμα και ο αλλοδαπός, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως, ο 50χρονος Αστυνομικός που έγινε αυτοθυσία εν ώρα καθήκοντος καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE