ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ-Από τον Μαρίνο Νομικό: Πένθος για Πανθέους

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ-Από τον Μαρίνο Νομικό: Πένθος για Πανθέους

Η μεγαλύτερη απογοήτευση της νέας σεζόν -μέχρι στιγμής- είναι οι πενιχρές αποδόσεις των “Πανθέων” στην prime time του Sigma.

Η πολυδιαφημισμένη καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, δεύτερη μεταφορά του βιβλίου του Τάσου Αθανασιάδη μετά τη θρυλική σειρά της ΕΡΤ τη διετία 1977 - 1979 σε σκηνοθεσία του Βασίλη Γεωργιάδη, γράφει σταθερά μονοψήφια στο time slot μετά τις “Τομές” απογοητεύοντας τους ιθύνοντες του Sigma που πίστεψαν πολύ και πόνταραν πολλά στην πολυδάπανη αυτή παραγωγή. Και το γεγονός ότι ακόμα δεν μπήκαν τα μεγάλα blockbusters (Σασμός, Μάγισσα) στη μάχη, σημαίνει πως το κοινό γύρισε την πλάτη στους “Πανθέους” οριστικά.

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE