ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ-Από τον Μαρίνο Νομικό: Πένθος για Πανθέους

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ-Από τον Μαρίνο Νομικό: Πένθος για Πανθέους

Η μεγαλύτερη απογοήτευση της νέας σεζόν -μέχρι στιγμής- είναι οι πενιχρές αποδόσεις των “Πανθέων” στην prime time του Sigma.

Η πολυδιαφημισμένη καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, δεύτερη μεταφορά του βιβλίου του Τάσου Αθανασιάδη μετά τη θρυλική σειρά της ΕΡΤ τη διετία 1977 - 1979 σε σκηνοθεσία του Βασίλη Γεωργιάδη, γράφει σταθερά μονοψήφια στο time slot μετά τις “Τομές” απογοητεύοντας τους ιθύνοντες του Sigma που πίστεψαν πολύ και πόνταραν πολλά στην πολυδάπανη αυτή παραγωγή. Και το γεγονός ότι ακόμα δεν μπήκαν τα μεγάλα blockbusters (Σασμός, Μάγισσα) στη μάχη, σημαίνει πως το κοινό γύρισε την πλάτη στους “Πανθέους” οριστικά.

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.