Επιχείρησε να πυρπολήσει γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό και κατέληξε στο νοσοκομείο - Έβαλε τις φωνές ο υπάλληλος

Επιχείρησε να πυρπολήσει γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό και κατέληξε στο νοσοκομείο - Έβαλε τις φωνές ο υπάλληλος

Χειροπέδες σε 34χρονο πέρασε χθες η Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας εμπρησμού γραφείων εταιρείας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος συνελήφθη όταν μετέβη στο τμήμα πρώτων βοηθειών του νοσοκομείου με τραύματα στα χέρια.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει η Αστυνομία, συνέβη χθες τα ξημερώματα.  Ο 34χρονος φέρεται να επιχείρησε να πυρπολήσει γραφεία εταιρείας που βρίσκονται στην περιοχή Ομονοίας. Την ώρα που φέρεται να θρυμμάτιζε το τζάμι των γραφείων, τον αντιλήφθηκε υπάλληλος που βρισκόταν εκεί, ο οποίος έβαλε τις φωνές. Ο 34χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, τράπηκε σε φυγή αφήνοντας στη σκηνή εύφλεκτη ύλη. 

Τραυματισμένος από το θρυμμάτισμα της βιτρίνας ο 34χρονος μετέβη στο νοσοκομείο Λεμεσού, ζητώντας περίθαλψη στο τμήμα πρώτων βοηθειών. Μέλη της αστυνομίας που ενημερώθηκαν σχετικά για το συμβάν μετέβησαν στο κρατικό νοσηλευτήριο και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Χριστοδουλίδης – Ντιάν: Έθεσε θέμα για Βαρώσια και πέντε Ελληνοκύπριους ο ΠτΔ

Πολύ εποικοδομητική, χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE