Νέα Φιλαδέλφεια: Εννέα συλλήψεις Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη δολοφονία του Μιχάλη

Νέα Φιλαδέλφεια: Εννέα συλλήψεις Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη δολοφονία του Μιχάλη

Νέες εξελίξεις σηματοδότησε το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχαν εκδώσει οι ελληνικές αρχές για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή από Κροάτες χούλιγκαν, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως έγινε γνωστό, 10 εξ αυτών είχαν διαφύγει μέσω Ιταλίας και είχαν επιστρέψει στο Σπλιτ. Ωστόσο, με βάση το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Αρχές της Κροατίας προχώρησαν στην προσαγωγή εννέα εξ' αυτών, ενώ αναζητείται το δέκατος ύποπτος.

Ο δικηγόρος που τους εκπροσωπεί αναφέρει πως δεν υπάρχει περίπτωση να εκδοθούν στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν το αποφασίζει κάνενας άλλος από τους δικαστές. Ο υπουργός Εξωτερικών της Κροατίας υπογραμμίζει πως είναι μία δικαστική διαδικασία και οι αρμόδιες αρχές της χώρας θα προχωρήσουν γρήγορα στην έκδοση απόφασης.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE