«Έφυγε» στο αθάνατο φως η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Μίχα

«Έφυγε» στο αθάνατο φως η αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Μίχα

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Μαρίας Μίχου, η οποία έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής 24/9.

Τον θάνατό της γνωστοποίησε σε ανακοίνωση της η Ένωση Ηθοποιών Κύπρου αναφέροντας ότι, «με βαριά καρδιά αποχαιρετούμε ένα αγαπημένο μέλος της θεατρικής μας οικογένειας. Σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή η αγαπημένη μας Μαρία Μίχα. Νιώθουμε ευγνώμονες για το έργο που άφησε πίσω, μια τεράστια παρακαταθήκη. Η καρδιά μας και η σκέψη μας στον αγαπημένο της σύζυγο Νίκο Χαραλάμπους και τις δύο κόρες της, την συνάδελφο και φίλη Νιόβη και Δανάη. Καλό σου ταξίδι Μαρία μας...»

Η κόρη της και επίσης ηθοποιός Νιόβη Χαραλάμπους έγραψε σε ανάρτησή της: «Θα βάλει τα μεταξωτά και θα φυσάει. Η Μίχα μου η Μίχα μας. Γειά σου μπέμπα μου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE