«Ξεσκονίζει» όλες τις υπερωρίες στο Προεδρικό η Ελεγκτική Υπηρεσία – Ζήτησε και αναμένει στοιχεία από την Κυβέρνηση

«Ξεσκονίζει» όλες τις υπερωρίες στο Προεδρικό η Ελεγκτική Υπηρεσία – Ζήτησε και αναμένει στοιχεία από την Κυβέρνηση

Την απόφαση να επεκτείνει τον έλεγχο της για τις υπερωρίες εργαζομένων στο Προεδρικό Μέγαρο, έλαβε η Ελεγκτική Υπηρεσία, ζητώντας σχετικά στοιχεία από την Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, Μάριο Πετρίδη, «έχουμε αποφασίσει ότι θα ελέγξουμε όλες τις υπερωρίες που αφορούν στο Προεδρικό», σημειώνοντας ότι «θα ξεκινήσουμε από την παρούσα κυβέρνηση και θα δούμε αναλόγως των ευρημάτων και του χρόνου που θα μας πάρει, εάν θα πάμε και πιο πίσω».

Όπως εξήγησε σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», «όταν πας να εξετάσεις ένα θέμα και σε αυτό το θέμα που εξετάζεις εντοπίζεις σοβαρά ευρήματα, τα διεθνή πρότυπα ελέγχου σου λένε, και καλώς σου λένε, ότι πρέπει να επεκτείνεις το δείγμα σου».

Ερωτηθείς σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία, ο κ. Πετρίδης είπε ότι «ζητήσαμε τα στοιχεία και είμαστε στη διαδικασία να τα παραλάβουμε». «Είμαστε στο ξεκίνημα του ελέγχου και θα δούμε που θα πάει», επεσήμανε υπογραμμίζοντας πως «ο έλεγχος είναι στα αρχικά στάδια».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.