Όχημα κινείτο αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Προκλήθηκε ατύχημα με τραυματισμούς - Θετικός σε νάρκοτεστ ο 68χρονος οδηγός

Όχημα κινείτο αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Προκλήθηκε ατύχημα με τραυματισμούς - Θετικός σε νάρκοτεστ ο 68χρονος οδηγός

Πληροφορία λήφθηκε από την Αστυνομία ότι στις 21:40 χθες βράδυ, όχημα κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας προς Πύλα στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή και έγινε αποκοπή κυκλοφορίας. Ο οδηγός του οχήματος εντοπίστηκε και ανακόπηκε το όχημα. Πρόκειται για 68χρονο ο οποίος φαινόταν αποπροσανατολισμένος. Η ένδειξη σε άλκοτεστ ήταν μηδενική ενώ βρέθηκε θετικός σε ναρκοτεστ.

Οδηγός άλλου οχήματος στην προσπάθειά του να αποφύγει το συγκεκριμένο όχημα προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο πρόσωπα.

Τα αίτια της οδικής σύγκρουσης διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και τα τροχαία αδικήματα ο Αστ. Στ. Ορόκλινης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE