ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο CIM η τέως υπουργός Ενέργειας, Νατάσα Πηλείδου - Τα καθήκοντα που αναλαμβάνει

Στο CIM η τέως υπουργός Ενέργειας, Νατάσα Πηλείδου - Τα καθήκοντα που αναλαμβάνει

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και με σκοπό την διατήρηση της ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει τα τελευταία 45 χρόνια, το CIM-Cyprus Business School έχει προχωρήσει σε σύναψη συνεργασίας με την τέως Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Νατάσα Πηλείδου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Νατάσα Πηλείδου θα ενταχθεί στο Advisory Board του CIM-Cyprus Business School ως Αντιπρόεδρος, με εστίαση στα θέματα επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης.

Η Νατάσα Πηλείδου διετέλεσε Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας 2020-2023. Κατά τη διάρκεια της θητείας της, εφαρμόστηκε μια πολυδιάστατη στρατηγική για πράσινη μετάβαση, αξιοποίηση ενεργειακών πόρων, προώθηση επιχειρηματικότητας και εξαγωγών.

Υπήρξε η πρώτη Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας (2018-2020), εφαρμόζοντας τη στρατηγική ανάπτυξης και προώθησης της Κύπρου ως παγκόσμιου ναυτιλιακού κέντρου, συμπεριλαβανομένης και της επαναδιαπραγμάτευσης και επέκτασης του φορολογικού πλαισίου στη ναυτιλία για επιπλέον 10 έτη (2020 – 2030).

Από 2016 μέχρι 2018 υπηρέτησε ως Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus), υπεύθυνη για την εφαρμογή της στρατηγικής του Οργανισμού και της κυβέρνησης για την προσέλκυση επενδύσεων και την εξυπηρέτηση επενδυτών.

Η Νατάσα Πηλείδου διαθέτει δεκαπενταετή επαγγελματική εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα. Διετέλεσε περιφερειακή διευθύντρια στον λογιστικό οίκο Baker Tilly in South East Europe, ενώ για 9 χρόνια εργάστηκε στην PwC στην Κύπρο, το Μιλάνο και το Λονδίνο.

Αποφοίτησε με άριστα (first-class honours degree with distinction) από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ενώ είναι εγκεκριμένη λογιστής, μέλος του Institute of Chartered Accountants of England and Wales (ICAEW) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).

Η ομάδα του CIM-Cyprus Business School υπόσχεται την συνέχιση της παροχής ποιοτικής εκπαίδευσης και ανάδειξης των ηγετών του αύριο, καθώς και την προαγωγή της Κύπρου ως Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεσηΕπιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Επιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Η εγκατάσταση κλιματιστικών σχεδόν στο σύνολο των σχολικών μονάδων της χώρας μας αποτελεί αδήριτη ανάγκη, επισημαίνει η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου σε επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top