Τρόμος μετά από βλάβη σε τρενάκι λούνα παρκ στον Καναδά: Επιβάτες κρεμόντουσαν ανάποδα για 30 λεπτά

Τρόμος μετά από βλάβη σε τρενάκι λούνα παρκ στον Καναδά: Επιβάτες κρεμόντουσαν ανάποδα για 30 λεπτά

Για σχεδόν 30 λεπτά έμειναν ανάποδα οι επιβάτες σε τρενάκι λούνα παρκ στο Vaughan, στο Οντάριο του Καναδά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι επιβάτες «κρέμονται» ανάποδα με τους θαμώνες να κοιτούν σοκαρισμένοι από το έδαφος. Τόσο αυτοί που βρισκόταν πάνω στο παιχνίδι όσο και αυτοί που κοιτούσαν από κάτω, ούρλιαζαν έως ότου καταλάβουν τι συνέβαινε και κατέβουν.

Η ομάδα συντήρησης του λούνα παρκ κατάφερε να κατεβάσει όλους τους επιβάτες, οι οποίοι εξετάστηκαν από το προσωπικό πρώτων βοηθειών. Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δύο επισκέπτες παραπονέθηκαν για πόνους στο στήθος προτού αφεθούν ελεύθεροι χωρίς να χρειαστούν περαιτέρω ιατρική φροντίδα, μεταδίδει το BBC.

 Δείτε το βίντεο

Το συγκεκριμένο παιχνίδι στο λούνα παρκ παραμένει κλειστό και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE