Ώρα αποφάσεων για Χλώρακα – Σηκώνει μανίκια ο Πρόεδρος

Ώρα αποφάσεων για Χλώρακα – Σηκώνει μανίκια ο Πρόεδρος

Σήκωσε μανίκια κι άρχισε να κλείνει μία-μία τις εκκρεμότητες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις επί του θέματος, κι όπως είχε γράψει σε χθεσινό του ρεπορτάζ το ThemaOnline, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα πάρει τις αποφάσεις του στη βάση των διαπιστώσεων που καταγράφονται στις εκθέσεις γεγονότων για τα επεισόδια τόσο στη Λεμεσό όσο και την Χλώρακα.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο εάν οι αποφάσεις αυτές θα επεκταθούν και σε πολιτικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τραμπ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα που συζητήθηκε είναι το Κυπριακό»

ΠτΔ για συνάντηση με Τραμπ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα που συζητήθηκε είναι το Κυπριακό»

Το Κυπριακό συζήτησε μαζί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ χθες στο περιθώριο της Συνόδου για τη Γάζα, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE