Έγραφαν με σπρέι στους τοίχους – Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν Αστυνομικούς – Συνελήφθη ένα πρόσωπο

Έγραφαν με σπρέι στους τοίχους – Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν Αστυνομικούς – Συνελήφθη ένα πρόσωπο

Στο νοσοκομείο κατέληξαν Αστυνομικοί, μετά από επίθεση που δέχθηκαν από νεαρούς στη Λεμεσό, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ξημερώματα του Σαββάτου, 23 Σεπτεμβρίου, λήφθηκε πληροφορία ότι νεαροί έγραφαν με σπρέι σε τοίχους, σε περιοχή της Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας, έσπευσαν στο σημείο και δέχθηκαν επίθεση από νεαρούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Οι δύο Αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού αφού, ο ένας τραυματίστηκε στο κεφάλι και ο δεύτερος στο χέρι.

Σημειώνεται ότι, οι νεαροί κατάφεραν αρχικά να διαφύγουν, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας, ηλικίας 23 ετών. Το δεύτερο άτομο καταζητείται από τις αρχές.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE