Έτρεχαν όλη νύχτα οι Αρχές: Πυρπόλησαν τέσσερα οχήματα και μια μοτοσικλέτα - «Βλέπουν» εμπρησμό

Έτρεχαν όλη νύχτα οι Αρχές: Πυρπόλησαν τέσσερα οχήματα και μια μοτοσικλέτα - «Βλέπουν» εμπρησμό

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το τελευταίο 24ωρο μετά από φωτιές που ξέσπασαν σε τέσσερα οχήματα και σε μια μοτοσικλέτα σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Δευτέρας (25/9), γύρω στις 23:40, ξέσπασε φωτιά σε δύο οχήματα στην περιοχή Αγίου Τύχωνα στη Λεμεσό.

Αποτέλεσμα της φωτιάς ήταν και τα δύο οχήματα να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, με τις Αρχές να βλέπουν εμπρησμό.

Επιπλέον, το βράδυ της Δευτέρας (25/9), γύρω στις 21:35 ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο καυσίμων εντός πρατηρίου βενζίνης στην Πάφο. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Σε μια άλλη περίπτωση, σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Δευτέρας (25/9), γύρω στις 17:40, ξέσπασε φωτιά σε μοτοσικλέτα στην Λακατάμια, η οποία και πάλι φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Καταληκτικά, το βράδυ της Δευτέρας (25/9), γύρω στις 19:20 ξέσπασε φωτιά σε όχημα στα Λιβάδια.

Η φωτιά κατασβέστηκε ωστόσο το όχημα υπέστη ζημιές στο μπροστινό μέρος ενώ διαπιστώθηκε και πάλι ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE