Έτρεχαν όλη νύχτα οι Αρχές: Πυρπόλησαν τέσσερα οχήματα και μια μοτοσικλέτα - «Βλέπουν» εμπρησμό

Έτρεχαν όλη νύχτα οι Αρχές: Πυρπόλησαν τέσσερα οχήματα και μια μοτοσικλέτα - «Βλέπουν» εμπρησμό

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το τελευταίο 24ωρο μετά από φωτιές που ξέσπασαν σε τέσσερα οχήματα και σε μια μοτοσικλέτα σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Δευτέρας (25/9), γύρω στις 23:40, ξέσπασε φωτιά σε δύο οχήματα στην περιοχή Αγίου Τύχωνα στη Λεμεσό.

Αποτέλεσμα της φωτιάς ήταν και τα δύο οχήματα να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, με τις Αρχές να βλέπουν εμπρησμό.

Επιπλέον, το βράδυ της Δευτέρας (25/9), γύρω στις 21:35 ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο καυσίμων εντός πρατηρίου βενζίνης στην Πάφο. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Σε μια άλλη περίπτωση, σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Δευτέρας (25/9), γύρω στις 17:40, ξέσπασε φωτιά σε μοτοσικλέτα στην Λακατάμια, η οποία και πάλι φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Καταληκτικά, το βράδυ της Δευτέρας (25/9), γύρω στις 19:20 ξέσπασε φωτιά σε όχημα στα Λιβάδια.

Η φωτιά κατασβέστηκε ωστόσο το όχημα υπέστη ζημιές στο μπροστινό μέρος ενώ διαπιστώθηκε και πάλι ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE