Λετυμπιώτης για Δόξα: «Ήταν λάθος - Δεν υπήρχε σκοπιμότητα ή δόλος»

Λετυμπιώτης για Δόξα: «Ήταν λάθος - Δεν υπήρχε σκοπιμότητα ή δόλος»

«Ήταν λάθος», δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχολιάζοντας το θέμα των υπερωριών της αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Δόξας Κωμοδρόμου και την παραίτηση της.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι «εκ των πραγμάτων ήταν λάθος, εξού και η απόσυρση του αιτήματος αλλά και η παραίτηση της κυρίας Κωμοδρόμου. Δεν υπήρχε η οποιαδήποτε σκοπιμότητα ή οποιαδήποτε επιχείρηση δόλου και αυτό, στο οποίο επικεντρωνόμαστε είναι στα καθήκοντα που έχουμε να επιτελέσουμε».

Σημειώνεται ότι θέμα χρόνου είναι και η ανακοίνωση για αντικατάσταση της Δόξας Κωμοδρόμου.

Συγκεκριμένα όπως διαβεβαίωσε ο κ. Λετυμπιώτης, δεν θα καταργηθεί η θέση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προβεί σε ανακοινώσεις για τον διορισμό στην εν λόγω θέση, μόλις λάβει τις αποφάσεις του.

Δείτε όσα ανέφερε στο παρακάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

ΠτΔ: Παρουσίασε την πρόταση των έξι σημείων για τη Γάζα στη Σύνοδο MED9 - Συζητήθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Στον ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις εργασίες της Συνόδου MED9 που πραγματοποιούνται στη Σλοβενία, προβαίνοντας, παράλληλα, σε παρουσίαση της πρότασης έξι σημείων της Κυπριακής Δημοκρατίας στους πυλώνες της ασφάλειας, της ανθρωπιστικής βοήθειας και της ανοικοδόμησης της Γάζας, στη βάση και του σχεδίου του Προέδρου των ΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE