Εντόπισαν ναρκωτικά, κροτίδες και φωτοβολίδες σε οικία 36χρονου στη Λεμεσό -Δείτε φωτογραφία

Εντόπισαν ναρκωτικά, κροτίδες και φωτοβολίδες σε οικία 36χρονου στη Λεμεσό -Δείτε φωτογραφία

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 36 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή, χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 4.40 χθες το απόγευμα, 36χρονο, ο οποίος ήταν πεζός έξω από την οικία του στη Λεμεσό. Στην κατοχή του δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε, ενώ στη συνέχεια, έγινε έρευνα στην οικία του με δικαστικό ένταλμα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία του σπιτιού και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους ενός κιλού και 360 γραμμαρίων, 66 εργοστασιακές κροτίδες και 16 χειροφωτοβολίδες.

Ο 36χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.

BEST OF TOTHEMAONLINE