Φρίκη στην Ελλάδα: Έσυραν 28χρονη σε χωράφι και παραλία και τη βίασαν διαδοχικά

Φρίκη στην Ελλάδα: Έσυραν 28χρονη σε χωράφι και παραλία και τη βίασαν διαδοχικά

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 28χρονη κοπέλα από τους Αγίους Θεοδώρους, που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από δύο άνδρες, 28 και 40 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, γνώρισε τους δράστες του βιασμού πριν από περίπου έναν χρόνο, μέσω Facebook.

Στις 24 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει το flamis.gr, έπεισαν την 28χρονη να συναντηθούν στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Επρόκειτο να πάνε στο σπίτι του ενός, στην Κάτω Παναγιά και στην πορεία, την οδήγησαν σε ένα χωράφι, όπου τη βίασαν διαδοχικά.

Αφού τη βίασαν επανειλημμένα, την παράτησαν και εξαφανίστηκαν. Το θύμα, σε άσχημη κατάσταση, μετέβη στο λιμάνι της Κυλλήνης, ειδοποίησε τη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία.

Δικογραφία σε βάρος των δραστών

Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ για την κοπέλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE