Φρίκη στην Ελλάδα: Έσυραν 28χρονη σε χωράφι και παραλία και τη βίασαν διαδοχικά

Φρίκη στην Ελλάδα: Έσυραν 28χρονη σε χωράφι και παραλία και τη βίασαν διαδοχικά

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 28χρονη κοπέλα από τους Αγίους Θεοδώρους, που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από δύο άνδρες, 28 και 40 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, γνώρισε τους δράστες του βιασμού πριν από περίπου έναν χρόνο, μέσω Facebook.

Στις 24 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει το flamis.gr, έπεισαν την 28χρονη να συναντηθούν στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Επρόκειτο να πάνε στο σπίτι του ενός, στην Κάτω Παναγιά και στην πορεία, την οδήγησαν σε ένα χωράφι, όπου τη βίασαν διαδοχικά.

Αφού τη βίασαν επανειλημμένα, την παράτησαν και εξαφανίστηκαν. Το θύμα, σε άσχημη κατάσταση, μετέβη στο λιμάνι της Κυλλήνης, ειδοποίησε τη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία.

Δικογραφία σε βάρος των δραστών

Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ για την κοπέλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE