ΚΕΒΕ: Ιδρύεται Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου - Μάλτας

ΚΕΒΕ: Ιδρύεται Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου - Μάλτας

Το ΚΕΒΕ, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς του για διάνοιξη νέων δρόμων και προοπτικών για διμερείς επιχειρηματικές συνεργασίες, ανακοινώνει την ίδρυση του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου - Μάλτας, με στόχο την προώθηση, επέκταση και ενθάρρυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μεταξύ των δύο χωρών.

Ο σύνδεσμος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΚΕΒΕ και έχει ως στόχο μεταξύ άλλων:

- την προώθηση και ενθάρρυνση των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων καθώς και των διασυνοριακών επενδύσεων μεταξύ Κύπρου και Μάλτας.

- να υπηρετεί ως μοχλός πίεσης προς τις κυβερνήσεις Κύπρου και Μάλτας με σκοπό τη βελτίωση και επέκταση των εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών.

- να δημιουργήσει και να διατηρήσει επικοινωνία μεταξύ των επιχειρήσεων των δύο χωρών και να υπηρετεί ως σημείο αναφοράς για τους επιχειρηματίες.

Ο Σύνδεσμος αριθμεί 14 ιδρυτικά μέλη και απαρτίζεται από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας. Πρόεδρος του Συνδέσμου εξελέγη ο κ. Ronald Attard, Διευθύνων Σύμβουλος για την EY Κύπρου και Μάλτα, αντιπρόεδρος ο κ. Κοσμάς Κοσμά Εκτελεστικός Σύμβουλος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κ. Τρεππίδης. Μέλος του Δ.Σ. με ex officio ρόλο διατηρεί και ο Πρέσβης της Μάλτας στην Κύπρο (ο οποίος εδρεύει στην Αθήνα)

Η ίδρυση του Συνδέσμου σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις ανάμεσα στην Κύπρο και τη Μάλτα, προσφέροντας ευκαιρίες για ανάπτυξη και ενίσχυση της συνεργασίας στον επιχειρηματικό τομέα.

Για εγγραφή ή περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΚΕΒΕ (Τζοβάννα Γιουσελλή, τηλ: 22889772 ή email: [email protected]).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE